What SGI Hardware do you have?

For general discussion not fitting into other categories.
User avatar
Irinikus
Posts: 336
Joined: Sun Dec 10, 2017 2:10 pm
Location: Between Cape Town and Pretoria South Africa

What SGI Hardware do you have?

Post by Irinikus » Tue May 22, 2018 1:29 pm

This is my current collection of SGI machines:
SGI.001 copy.jpg
Image

User avatar
thunderbird32
Posts: 17
Joined: Sun May 20, 2018 7:57 pm

Re: What SGI Hardware do you have?

Post by thunderbird32 » Tue May 22, 2018 3:46 pm

My first SGI. It's not much, but it's mine.
SGI Indy
Image
Currently working through some SCSI issue on this one. Might have to try installing IRIX over the network, instead of off the external CD-ROM.
HINV:
Image
Digital Personal Workstation
Hewlett-Packard Visualize C3700 (HP-UX 11.11)
IBM RS/6000 7011-250 (AIX 4.3.3) | IBM RS/6000 7044-170 (AIX 5.3)
Silicon Graphics Indy R4600
Sun SPARCclassic (SunOS 4.1.4) | Sun Ultra 1 (Solaris 2.6) | Axil 311

phr34k5h0w
Posts: 2
Joined: Sun May 20, 2018 11:01 pm

Re: What SGI Hardware do you have?

Post by phr34k5h0w » Tue May 22, 2018 4:23 pm

I have an Origin 2000 2 Rack Monster
SGI o2 R10k
and SGI Indy

User avatar
kikems
Posts: 74
Joined: Sun May 13, 2018 1:35 pm

Re: What SGI Hardware do you have?

Post by kikems » Tue May 22, 2018 7:54 pm

I have 1 Octane 1 R10k 250 Mhz 512 Mb RAM, and a Crimson and O2 R5000 on the way
:O2: O2 R12k :Crimson: Iris Crimson Elan R4400 :Octane: Octane R10k

User avatar
praetor
Posts: 14
Joined: Fri Nov 17, 2017 12:21 am

Re: What SGI Hardware do you have?

Post by praetor » Tue May 22, 2018 10:36 pm

I have an Octane 2 (400Mhz V6), and 2 O2s (the twins), and I'll have a shiny new Octane soon with all the trappings :D

User avatar
Raion-Fox
Founder
Posts: 194
Joined: Fri Nov 17, 2017 12:23 am
Location: Virginia
Contact:

Re: What SGI Hardware do you have?

Post by Raion-Fox » Tue May 22, 2018 11:05 pm

Three O2s, Two Tezros, five Octanes, two Octane2s, two Indigo2s, and three Indys
I'm the manager

Besides irix.cc, I run these sites:

projectkitsune.com

kazuo.io

User avatar
PA8600
Posts: 9
Joined: Tue May 22, 2018 11:01 pm

Re: What SGI Hardware do you have?

Post by PA8600 » Tue May 22, 2018 11:35 pm

A working o2 R10k and a broken Octane R12k. The PSU fan doesn't spin for some reason and it causes overheating, and this happened with 2 PSUs. A Nekochan post suggested there's a frontplane issue but I haven't had time to look at it.
HP: C3000, B2600, 425T, RX2620, ZX6000, Vectra VA, Omnibook 800CT
SGI: :O2: R10k (dead), :Octane: R12k 300mhz, :320:
IBM: RS/6000 43p, Intellistation Power 275, P5 505, Thinkpad 380D, 390
Sun: Ultra 45, Blade 2500, Blade 150, SS IPC (bad psu)

User avatar
Trippynet
Posts: 55
Joined: Sat Dec 23, 2017 12:46 pm
Location: Aberdeen, Scotland, UK

Re: What SGI Hardware do you have?

Post by Trippynet » Wed May 23, 2018 10:02 am

One Indigo2, one Fuel and one O2 at present (all working).

In the past I had 2 O2s (one of which was dead) and three Indys (one with a dead PSU), but these were sold on after spending many years gathering dust in a cupboard - I'd rather they were used and appreciated than just kept in storage.
:Indigo2_IMP: R10000 195MHz, 384MB RAM, SolidIMPACT, 36GB 15k & 300GB 10k drives, new/quiet fans, IRIX 6.5.22
:Fuelb: R14000 600MHz, 4GB RAM, V10 Graphics, 72GB 15k & 300GB 10k drives, new/quiet fans, IRIX 6.5.30
:O2: in storage...

User avatar
Silicon Classics
Posts: 20
Joined: Fri Dec 22, 2017 6:55 am

Re: What SGI Hardware do you have?

Post by Silicon Classics » Wed May 23, 2018 11:23 pm

Indigo R4000 Elan
Indy - five or six of them, one WebFORCE complete in box, one from Probe Software with a licensed Alias installation
O2 400MHz 1GB complete in box
O2+ shell only
Octane 2x300MHz 2GB MXE PCI
Indigo2 Purple R10K MaxIMPACT 768MB IMPCOM w/Feet & Lockbar
Indigo2 Teal R4K w/Feet
Crimson Jurassic Classic (inop.)
Onyx InfiniteReality deskside 4x195MHz R10k 2GB Sirius Video ASO
Silicon Classics on: YouTube | Twitter | Google+

User avatar
marshallh
Posts: 3
Joined: Thu May 24, 2018 5:32 pm

Re: What SGI Hardware do you have?

Post by marshallh » Thu May 24, 2018 5:43 pm

Tezro workstation: 2x800, 4x800, 4GB/8GB
Tezro rack: 4x700, 4GB
Origin 350: 4x1ghz, 1GB
Octane2: 2x600, 2x400, 2G/4G
O2: R5000 180mhz, 320MB

Also have a couple parts machines as well.

Post Reply